Specializuotų leidinių maisto tvarkymo įmonėms platinimas

„GEROS HIGIENOS PRAKTIKOS TAISYKLĖS DIDMENINĖS IR MAŽMENINĖS PREKYBOS MAISTO PRODUKTAIS ĮMONĖMS“ (2019 m. redakcija)

„GEROS HIGIENOS PRAKTIKOS TAISYKLĖS VIEŠOJO MAITINIMO ĮMONĖMS“ (2018 m. redakcija)

„PAVYZDINIŲ IKIMOKYKLINIŲ VAIKŲ UGDYMO ĮSTAIGŲ 15 DIENŲ PERSPEKTYVINIŲ VALGIARAŠČIŲ IR PATIEKALŲ RECEPTŲ RINKINYS“ (2018 m. leidimas)

„GEROS HIGIENOS PRAKTIKOS TAISYKLĖS MILTINĖS IR KREMINĖS KONDITERIJOS ĮMONĖMS“ (2004 m. leidimas);

„GEROS HIGIENOS PRAKTIKOS TAISYKLĖS DUONOS IR PYRAGO KEPIMO ĮMONĖMS“ (2004 m. leidimas).

Norėdami įsigyti leidinį užpildykite rezervacijos anketą ir mes susisieksime su Jumis!

LEIDINIO REZERVACIJOS ANKETA