IKI KONFERENCIJOS LIKO:

00

dienos


00

valandos


00

minutės


00

sekundės


PROGRAMA:

09:30–10:00 Svečių priėmimas. Pasisveikinimo kava.
10:00–10:10 Sveikinimo žodis
Geresnė aplinka
10:10–10:35 Tvarus maistas - misija (ne)įmanoma

Kristina Šermukšnytė - Alešiūnienė - VŠĮ AgriFood Lithuania DIH direktorė
10:35–11:05 Tvarios pakuotės sprendimai

Michal Adamski - Verpa Folie Wrocław SP. Z.O.O. product manager at Germany
11:05-11:20 Maisto produktų pakuočių paradas: kaip pagauti vartotojų žvilgsnį?


Eglė Vaičiukynaitė - KTU EVF Skaitmenizavimo mokslo grupės tyrėja, „Neuromarketingo ir dirbtinio intelekto“ laboratorijos (JAV, Lietuva) bendraįkūrėja ir vadovė
11:20-11:35 Inovatyvaus maisto produkto ir jo pakuotės testavimas, pasitelkiant neuromarketingo technologijas (interaktyvus užsiėmimas


Eglė Vaičiukynaitė - KTU EVF Skaitmenizavimo mokslo grupės tyrėja, „Neuromarketingo ir dirbtinio intelekto“ laboratorijos (JAV, Lietuva) bendraįkūrėja ir vadovė
Irmantė Jurelytė – Kovaliova - “MB Kolageninis ” bendraįkūrėja ir direktorė
Geresnis gyvenimas
11:35–12:00 Maisto produktų rinkodaros ribojimas vaikams. Misija įmanoma?

Ieva Gudanavičienė - SAM Visuomenės sveikatos departamento Sveikatos stiprinimo skyriaus vyriausioji specialistė
12:00-12:10 Kuo daugiau išgelbėto maisto! Vaikų ir socialiai atsakingo verslo siekiai, kuriant geresnę ateitį.

Laura Blaževičiūtė - Projekto Sveikatiada koordinatorė
12:10-12:35 Kova su maisto švaistymu: naikinti ar dalintis?

Simonas Gurevičius - labdaros ir paramos forndo "Maisto bankas" direktorius
12:35-13:20 Pertrauka, degustacija (maisto kūrėjų ir EWA programos dalyvių kuriami maisto produktai)
Geresnė gamyba
13:20-13:45 Ateities maistas: kaip keisis mūsų kasdienis maistas per artimiausią dešimtmetį?

Aelita Zabulionė - KTU Maisto instituto jaunesnioji darbuotoja
13:45–14:10 Renkuosi augalinę mitybą: Madinga ar reikalinga?

Vilma Kapočienė - UAB „Nestlé Baltics“ verslo vadovė Baltijos šalims
Geresnė mityba
14:10–14:35 Tvari maisto sistema – saugus maistas. Labdarai ir paramai skirto maisto tvarkymo reikalavimai.

Indrė Stoškuvienė - VMVT Maisto skyriaus vedėja
14:35-14:55 Ar naujos ES teisinės iniciatyvos užkardys nesąžiningą komercinę veiklą vartotojų atžvilgiu?

Lina Gužienė - Advokatų kontoros COBALT vyresnioji teisininkė
14:55-15:20 Kavos pertraukėlė kitaip. Nuo pupelės iki šokolado plytelės. Iš naujo atraskite tikrąjį šokolado skonį.
15:20-15:50 Tavo laikas.
Kitokie pasikalbėjimai neformalioje aplinkoje, naujų draugų paieška.
15:50-16:00 Padėkos žodis

PRANEŠĖJAI:

Ieva Pikžirnytė -Dignaitienė

Konferencijos moderatorė, šokolado ekspertė/sertifikuota šokolado ragautoja, Paulig PRO kavos ir skonių mokymų ekspertė


Danguolė Gasparavičienė

UAB „VR Trading“ direktorė


Ieva Gudanavičienė

SAM Visuomenės sveikatos departamento Sveikatos stiprinimo skyriaus vyriausioji specialistė


Aelita Zabulionė

KTU Maisto instituto jaunesnioji darbuotoja


Lina Gužienė

Advokatų kontoros COBALT vyresnioji teisininkė


Laura Blaževičiūtė

Projekto Sveikatiada koordinatorė


Simonas Gurevičius

Labdaros ir paramos forndo "Maisto bankas" direktorius


Eglė Vaičiukynaitė

KTU EVF Skaitmenizavimo mokslo grupės tyrėja, „Neuromarketingo ir dirbtinio intelekto“ laboratorijos (JAV, Lietuva) bendraįkūrėja ir vadovė


Indrė Stoškuvienė

VMVT Maisto skyriaus vedėja


Vilma Kapočienė

UAB „Nestlé Baltics“ verslo vadovė Baltijos šalims


Kristina Šermukšnytė - Alešiūnienė

VŠĮ AgriFood Lithuania DIH direktorė


Michal Adamski

Verpa Folie Wrocław SP. Z.O.O. product manager at Germany


PARTNERIAI:

Turite klausimų?
Susisiekime telefonu 8 685 72544

Organizatoriai pasilieka teisę keisti programą