Atvirieji mokymai
MAISTO SAUGA
Terorizmo maisto produktų gamybos aplinkoje (aplinkos rizikos valdymo) mokymai. Mokymai atitinka ISO 22000, IFS, BRC (7 versija) reikalavimus.
- Specializuotas seminaras. Maisto produktų reklamos teisiniai aspektai. Aktualijos ir naujovės.
- IFS/BRC 7-oji versija) standartų diegimo ir tobulinimo praktiniai mokymai Jūsų įmonėje.
- IFS/BRC 7-oji versija) standartų diegimo ir tobulinimo praktiniai mokymai Jūsų įmonėje.
- Maisto produktų saugos, kokybės bei tvarkymo reikalavimų vykdymo aktualijos maisto tvarkymo įmonėse.
- Maisto produktų ženklinimas – kaip teisingos informacijos teikimas vartotojams. Aktualijos, naujovės.
- Maisto saugos vadybos sistemos pagal LST EN ISO 22000:2005 standarto reikalavimus kūrimo ir diegimo, vidaus auditorių mokymai.
- Reikalavimai RVASVT pagrįstai maisto saugos vadybos sistemai.
- Produktų kokybės schemos pagal GlobalGAP standarto reikalavimus auditorių mokymai.
- Produktų kokybės schemos pagal GlobalGAP standarto reikalavimus kūrimas ir diegimas.
- Sveiko, kokybiško, saugaus (SKS) maisto reikiamo gamybos maisto ir prisitaikymo prie rinkos užtikrinimas.
VADYBOS SISTEMOS, KOKYBĖS VADYBA
- Vadybos sistemos vidaus auditorių psichosocialinių ir vadybinių įgūdžių pagal 19011 standartą nustatymas ir tobulinimas.
- Kokybės vadybos sistemos pagal LST EN ISO 9001:2015 standarto reikalavimus kūrimo ir diegimo, vidaus auditorių mokymai.
- Aplinkos apsaugos vadybos sistemos pagal LST EN ISO 14001:2015 standarto reikalavimus kūrimo ir diegimo, vidaus auditorių mokymai.
- Darbuotojų saugos ir sveikatos vadybos sistemos pagal OHSAS 18001:2007 standarto reikalavimus kūrimo ir diegimo, vidaus auditorių mokymai.
- Socialinio atsakingumo vadybos sistemos pagal SA8000 standarto reikalavimus kūrimo ir diegimo, vidaus auditorių mokymai.
- Informacijos saugumo vadybos sistemos pagal LST ISO/IEC 27001:2013 standarto reikalavimus kūrimo ir diegimo, vidaus auditorių mokymai.
- Auditorių mokymai pagal LST 19011:2012 standarto reikalavimus.
- Kokybės vadybos sistemos pagal medžiagų ir gaminių, skirtų liestis su maistu, geros gamybos praktikos taisykles kūrimo ir diegimo mokymai.
- ISO 13485. Standarto reikalavimai, sistemų diegimas pagal šiuos standartus, vidaus auditorių mokymai.
- Darbo (per)organizavimas 20 raktų metodu.
- Įmonės procesų valdymo praktinis tobulinimas pagal Verslo procesų modeliavimo ir brandos ugdymo – BPM, BPMM standartus. PRAKTIKUMAS (taikymo praktikoje mokymai).
- Lean mokymai.
STRATEGINIS VALDYMAS
- Logistinė veikla verslo įmonėse.
- Verslo įmonių valdymo, administravimo ir veiklos vertinimas, tobulinimas bei pertvarkymas specializuoto audito pagrindu.
- Informacinės – analitinės veiklos organizavimas ir valdymas verslo įmonėse.
- Statybos įmonių veiklos organizavimo ir valdymo efektyvumo didinimas.
- Efektyvaus konkuravimo, išlikimo ir plėtimosi pagrindas – išskirtinių strategijų taikymas.
- Verslo organizacijų valdymo modeliai ir jų taikymas Lietuvoje.
- Veiklos planavimas ir informacinis – analitinis darbas. Planavimo svarba ir vaidmuo šiuolaikinėse verslo sąlygose.
VADYBA
- Vadybos auditas.
- Gamybos bei jos procesų organizavimas ir valdymas, gamybos sistemų auditas.
- Darbuotojų veiklos efektyvumo didinimas.
- Paslaugas teikiančių įmonių bei organizacijų, paslaugų kokybės tobulinimas, taikant „Slapto kliento” metodą.
- Lean six sigma kokybės valdymo metodų praktinio panaudojimo gamybos įmonėse mokymai. PRAKTIKUMAS (taikymo praktikoje mokymai).
- Klientų aptarnavimo standarto rengimas ir diegimas.
- Europos kokybės užtikrinimo standartai, JCI (Joint Commission International) akreditacija sveikatos priežiūros įstaigoms.
- FSC gamybos grandies sertifikavimo standarto FSC-STD-40-004 (versija 2-0) kūrimo ir diegimo mokymai.
TEISĖ
- Darbo materialinė ir drausminė atsakomybė. Nekonkuravimo sutartys.
- Verslo sutartys. Derybos ir sutarčių sudarymo aspektai. Sutarčių nutraukimas.
- Verslo steigimo ir valdymo juridiniai aspektai. Įmonių (verslo organizavimo) formos ir priežastys. Dalininkų santykiai. Valdymo reguliavimas. Įmonių vadovų sutartys ir atsakomybė.
- Įmonės kreditų ir įsiskolinimų valdymas. Vekselių naudojimas. Palūkanų ir netesybų normos.
ŽMOGIŠKIEJI IŠTEKLIAI
- Antreprenerystė, jos samprata, pasireiškimas ir taikymo galimybės Lietuvos verslo įmonėse.
- Darbo sąlygų ir aplinkos įtaka verslo įmonių ir jos narių veiklos sėkmei, bendrai savijautai bei sveikatai.
- Savęs ir kitų žmonių valdymo ypatumai šiuolaikinėse veiklos bei gyvenimo sąlygose.
- Naujas požiūris į žmogiškąjį kapitalą, jo ugdymą ir motyvavimą.
- Vertybės žmogaus veikloje, jų sampratos reikšmė ir vaidmuo.
- Stresas ir depresija, jų prevencija bei valdymas įmonėse.
- Sėkmės siekimas ir formavimas.
- Individualus įvairių specialistų rengimas įmonės viduje savų, aukšto lygio, darbuotojų pagrindu.
- Darbuotojų veiklos efektyvumo skatinimas, vidinės karjeros galimybių pagrindu.
- Jaunų ir naujai priimtų specialistų adaptacijos skatinimas ir greitinimas įmonėse.
- Įvaizdis ir reputacija organizacijų veikloje.
- Sprendimų priėmimas.
- Lyderio svarba ir vaidmuo organizacijų sėkmei.
- Kūrybiškumas, jo reikšmė ir svarba šiuolaikinėse verslo sąlygose.
- Informacinio – psichologinio poveikio taikymas organizacijų veikloje.
- Individualūs ir kolektyviniai informacijos mainai.
INTELEKTINĖ NUOSAVYBĖ
- Bendrosios intelektinės nuosavybės nuostatos.
- Autorių teisės, patentai ir išradimai.
- Distancinis mokymas ir jo elementai kaip intelektinės nuosavybės objektas
ASMENINIS TOBULĖJIMAS
- Konsensuso tarp darbo ir asmeninio gyvenimo atradimo mokymai arba Atlik gyvenimo/darbo tobulinimo asmeninius pokyčius laiku. PRAKTIKUMAS (taikymo praktikoje mokymai).
- Money coaching
- Ekonomikos valdymo sistemų pažinimas ir asmens, verslo sprendimų priėmimas gerovei gerinti.
SVEIKOS GYVENSENOS MOKYMAI
- Sveika mityba: mada ar būtinybė.
- Vaikų sveikos mitybos pagrindai. Mitybos įtaka sveikatai.
- Maitinimo organizavimas ikimokyklinio ugdymo, bendrojo ugdymo mokyklose ir vaikų socialinės globos įstaigose.
- Dietologijos kursai.