Atvirieji mokymai

MAISTO SAUGA

Terorizmo maisto produktų gamybos aplinkoje (aplinkos rizikos valdymo) mokymai. Mokymai atitinka ISO 22000, IFS, BRC (7 versija) reikalavimus.

  • Specializuotas seminaras. Maisto produktų reklamos teisiniai aspektai. Aktualijos ir naujovės.
  • IFS/BRC 7-oji versija) standartų diegimo ir tobulinimo praktiniai mokymai Jūsų įmonėje.
  • IFS/BRC 7-oji versija) standartų diegimo ir tobulinimo praktiniai mokymai Jūsų įmonėje.
  • Maisto produktų saugos, kokybės bei tvarkymo reikalavimų vykdymo aktualijos maisto tvarkymo įmonėse.
  • Maisto produktų ženklinimas – kaip teisingos informacijos teikimas vartotojams. Aktualijos, naujovės.
  • Maisto saugos vadybos sistemos pagal LST EN ISO 22000:2005 standarto reikalavimus kūrimo ir diegimo, vidaus auditorių mokymai.
  • Reikalavimai RVASVT pagrįstai maisto saugos vadybos sistemai.
  • Produktų kokybės schemos pagal GlobalGAP standarto reikalavimus auditorių mokymai.
  • Produktų kokybės schemos pagal GlobalGAP standarto reikalavimus kūrimas ir diegimas.
  • Sveiko, kokybiško, saugaus (SKS) maisto reikiamo gamybos maisto ir prisitaikymo prie rinkos užtikrinimas.

VADYBOS SISTEMOS, KOKYBĖS VADYBA

  • Vadybos sistemos vidaus auditorių psichosocialinių ir vadybinių įgūdžių pagal 19011 standartą nustatymas ir tobulinimas.
  • Kokybės vadybos sistemos pagal LST EN ISO 9001:2015 standarto reikalavimus kūrimo ir diegimo, vidaus auditorių mokymai.
  • Aplinkos apsaugos vadybos sistemos pagal LST EN ISO 14001:2015 standarto reikalavimus kūrimo ir diegimo, vidaus auditorių mokymai.
  • Darbuotojų saugos ir sveikatos vadybos sistemos pagal OHSAS 18001:2007 standarto reikalavimus kūrimo ir diegimo, vidaus auditorių mokymai.
  • Socialinio atsakingumo vadybos sistemos pagal SA8000 standarto reikalavimus kūrimo ir diegimo, vidaus auditorių mokymai.
  • Informacijos saugumo vadybos sistemos pagal LST ISO/IEC 27001:2013 standarto reikalavimus kūrimo ir diegimo, vidaus auditorių mokymai.
  • Auditorių mokymai pagal LST 19011:2012 standarto reikalavimus.
  • Kokybės vadybos sistemos pagal medžiagų ir gaminių, skirtų liestis su maistu, geros gamybos praktikos taisykles kūrimo ir diegimo mokymai.
  • ISO 13485. Standarto reikalavimai, sistemų diegimas pagal šiuos standartus, vidaus auditorių mokymai.
  • Darbo (per)organizavimas 20 raktų metodu.
  • Įmonės procesų valdymo praktinis tobulinimas pagal Verslo procesų modeliavimo ir brandos ugdymo – BPM, BPMM standartus. PRAKTIKUMAS (taikymo praktikoje mokymai).
  • Lean mokymai.

STRATEGINIS VALDYMAS

  • Logistinė veikla verslo įmonėse.
  • Verslo įmonių valdymo, administravimo ir veiklos vertinimas, tobulinimas bei pertvarkymas specializuoto audito pagrindu.
  • Informacinės – analitinės veiklos organizavimas ir valdymas verslo įmonėse.
  • Statybos įmonių veiklos organizavimo ir valdymo efektyvumo didinimas.
  • Efektyvaus konkuravimo, išlikimo ir plėtimosi pagrindas – išskirtinių strategijų taikymas.
  • Verslo organizacijų valdymo modeliai ir jų taikymas Lietuvoje.
  • Veiklos planavimas ir informacinis – analitinis darbas. Planavimo svarba ir vaidmuo šiuolaikinėse verslo sąlygose.

VADYBA

  • Vadybos auditas.
  • Gamybos bei jos procesų organizavimas ir valdymas, gamybos sistemų auditas.
  • Darbuotojų veiklos efektyvumo didinimas.
  • Paslaugas teikiančių įmonių bei organizacijų, paslaugų kokybės tobulinimas, taikant „Slapto kliento” metodą.
  • Lean six sigma kokybės valdymo metodų praktinio panaudojimo gamybos įmonėse mokymai. PRAKTIKUMAS (taikymo praktikoje mokymai).
  • Klientų aptarnavimo standarto rengimas ir diegimas.
  • Europos kokybės užtikrinimo standartai, JCI (Joint Commission International) akreditacija sveikatos priežiūros įstaigoms.
  • FSC gamybos grandies sertifikavimo standarto FSC-STD-40-004 (versija 2-0) kūrimo ir diegimo mokymai.

TEISĖ

  • Darbo materialinė ir drausminė atsakomybė. Nekonkuravimo sutartys.
  • Verslo sutartys. Derybos ir sutarčių sudarymo aspektai. Sutarčių nutraukimas.
  • Verslo steigimo ir valdymo juridiniai aspektai. Įmonių (verslo organizavimo) formos ir priežastys. Dalininkų santykiai. Valdymo reguliavimas. Įmonių vadovų sutartys ir atsakomybė.
  • Įmonės kreditų ir įsiskolinimų valdymas. Vekselių naudojimas. Palūkanų ir netesybų normos.

ŽMOGIŠKIEJI IŠTEKLIAI

  • Antreprenerystė, jos samprata, pasireiškimas ir taikymo galimybės Lietuvos verslo įmonėse.
  • Darbo sąlygų ir aplinkos įtaka verslo įmonių ir jos narių veiklos sėkmei, bendrai savijautai bei sveikatai.
  • Savęs ir kitų žmonių valdymo ypatumai šiuolaikinėse veiklos bei gyvenimo sąlygose.
  • Naujas požiūris į žmogiškąjį kapitalą, jo ugdymą ir motyvavimą.
  • Vertybės žmogaus veikloje, jų sampratos reikšmė ir vaidmuo.
  • Stresas ir depresija, jų prevencija bei valdymas įmonėse.
  • Sėkmės siekimas ir formavimas.
  • Individualus įvairių specialistų rengimas įmonės viduje savų, aukšto lygio, darbuotojų pagrindu.
  • Darbuotojų veiklos efektyvumo skatinimas, vidinės karjeros galimybių pagrindu.
  • Jaunų ir naujai priimtų specialistų adaptacijos skatinimas ir greitinimas įmonėse.
  • Įvaizdis ir reputacija organizacijų veikloje.
  • Sprendimų priėmimas.
  • Lyderio svarba ir vaidmuo organizacijų sėkmei.
  • Kūrybiškumas, jo reikšmė ir svarba šiuolaikinėse verslo sąlygose.
  • Informacinio – psichologinio poveikio taikymas organizacijų veikloje.
  • Individualūs ir kolektyviniai informacijos mainai.

INTELEKTINĖ NUOSAVYBĖ

  • Bendrosios intelektinės nuosavybės nuostatos.
  • Autorių teisės, patentai ir išradimai.
  • Distancinis mokymas ir jo elementai kaip intelektinės nuosavybės objektas

ASMENINIS TOBULĖJIMAS

  • Konsensuso tarp darbo ir asmeninio gyvenimo atradimo mokymai arba Atlik gyvenimo/darbo tobulinimo asmeninius pokyčius laiku. PRAKTIKUMAS (taikymo praktikoje mokymai).
  • Money coaching
  • Ekonomikos valdymo sistemų pažinimas ir asmens, verslo sprendimų priėmimas gerovei gerinti.

SVEIKOS GYVENSENOS MOKYMAI

  • Sveika mityba: mada ar būtinybė.
  • Vaikų sveikos mitybos pagrindai. Mitybos įtaka sveikatai.
  • Maitinimo organizavimas ikimokyklinio ugdymo, bendrojo ugdymo mokyklose ir vaikų socialinės globos įstaigose.
  • Dietologijos kursai.