Mokymų ciklas

Maisto saugos vadybininko vasaros mokykla

📆I mokymų modulis 2023 m. birželio 28 d. 14:00 val. nuotoliniu būdu, naudojant ZOOM platformą

📆II mokymų modulis 2023 m. liepos 26 d. 14:00 val. nuotoliniu būdu, naudojant ZOOM platformą

📆III mokymų modulis 2023 m. rugpjūčio 23 d. 14:00 val. nuotoliniu būdu, naudojant ZOOM platformą

* visiems bus išduodami pažymėjimai ir mokymų dalomoji medžiaga

Vieno modulio pilna kaina – 60 Eur (PVM netaikomas)

Registruojant du ar daugiau dalyvių iš tos pačios įmonės kaina – 55 Eur/asm (PVM netaikomas)

Registruojantis į 2 modulius – 55 Eur/asm (PVM netaikoma) (kaina nurodyta vieno modulio vienam asmeniui)

Registruojantis į visus 3 modulius – 150 Eur/asm (PVM netaikomas)

*** Registracijos vėliausiai galima atsisakyti likus 3 dienoms iki renginio, vėliau pinigai už seminarą negrąžinami.
Organizatoriai pasilieka teisę koreguoti mokymų programą.

/td>
Maisto saugos vadybininko vasaros mokyklos mokymų ciklas
I modulis Birželio 28d. 14:00-16:30 val. Temos


Rizikos veiksniai maisto tvarkyme ir jų valdymas.

  • Kas yra cheminė, mikrobiologinė ir fizinė tarša?

  • Kaip suvaldyti rizikos veiksnius maisto tvarkyme ir kaip jų išvengti?

    Kryžminė tarša ir jos prevencija maisto tvarkymo įmonėse.

  • Pagrindiniai kryžminės taršos šaltiniai.

  • Kryžminės taršos pavyzdžiai ir geroji praktika. Prevencija.
  • II modulis Liepos 26 d. 14:00-16:30 val. Temos


  • Asmens higiena maisto tvarkymo įmonėje. Reikalavimai, pareigos ir atsakomybė.

  • Tinkamas valymas, plovimas ir dezinfekavimas.

  • Valymo, plovimo ir dezinfekavimo priemonėms keliami reikalavimai, kodėl tai svarbu? Dažniausiai pasitaikančių neatitikimų pavyzdžiai.

  • Atsekamumo sistema.

  • Laboratorinė savikontrolė.
  • III modulis Rugpjūčio 23d. 14:00-16:30 val. Temos

  • GHP vidaus auditas įmonėse. Planavimas ir atlikimas. Neatitiktys ir koregavimo veiksmai. Vidaus audito atlikimo tobulinimas