rankos, miltai, tešla, stalas
Vebinaras

Pradedu maisto tvarkymo veiklą, ką reikia žinoti?

Visi kas savo pomėgį gaminti nori paversti verslu, atidaryti šeimos kavinukę ar kepyklėlę, tačiau nežino  nuo ko pradėti,

kuriems kyla daug klausimų, kaip įteisinti savo veiklą, kokie reikalingi dokumentai ir leidimai.

Kviečiame į vebinarą, kuriame atsakysime į visus aktualius klausimus ir padėsime žengti pirmuosius žingsnius.

📆 2023 m. birželio 14 d.

💻vebinaras, nuotolinis naudojant ZOOM platformą

⏰ 13:30 val. dalyvių registracija,

⏰ 14:00 val. vebinaro pradžia

* visiems bus išduodami pažymėjimai ir dalomoji medžiaga

Vebinaro kaina – 30 Eur/asm (PVM netaikomas)

Registruojant du ar daugiau dalyvių iš tos pačios įmonės kaina – 25 Eur/asm (PVM netaikomas)

Registruojantis iki gegužės 24 d. – 25 Eur/asm (PVM netaikomas)

*** Registracijos vėliausiai galima atsisakyti likus 3 dienoms iki renginio, vėliau pinigai už seminarą negrąžinami.
Organizatoriai pasilieka teisę koreguoti mokymų programą.

Vebinaro temos:
14:00 – 16:30 val. Ką reikia žinoti, pradedant maisto tvarkymo veiklą?


  • Teisės aktų reikalavimai reglamentuojantys maisto saugą ir higieną.

  • Kokie reikalavimai keliami maisto saugai? Kaip garantuoti maisto saugą ir higieną ir užtikrinti, kad į rinką būtų tiekiami tik saugūs ir tinkami maisto produktai?

  • Maisto tvarkymo patalpų įsivertinimas, ar atitinka teisės aktų reikalavimus, ar tinkamas įrenginių išdėstymas?

  • Maisto tvarkymo proceso aprašymas. Ką reikia žinoti?

  • Kokius dokumentus privaloma turėti ir kokius žurnalus reikia pildyti?

  • VMVT prašymas. Kokią veiklą pasirinkti?

  • Kokius pažymėjimus turi turėti darbuotojai dirbantys su maistu?

  • Gaminamų maisto produktų ženklinimo etiketės. Kokią informaciją privaloma nurodyti?