Pradedu maisto tvarkymo veiklą, ką reikia žinoti?
Visi kas savo pomėgį gaminti nori paversti verslu, atidaryti šeimos kavinukę ar kepyklėlę, tačiau nežino nuo ko pradėti,
kuriems kyla daug klausimų, kaip įteisinti savo veiklą, kokie reikalingi dokumentai ir leidimai.
Kviečiame į vebinarą, kuriame atsakysime į visus aktualius klausimus ir padėsime žengti pirmuosius žingsnius.
📆 2023 m. birželio 14 d.
💻vebinaras, nuotolinis naudojant ZOOM platformą
⏰ 13:30 val. dalyvių registracija,
⏰ 14:00 val. vebinaro pradžia
* visiems bus išduodami pažymėjimai ir dalomoji medžiaga
Vebinaro kaina – 30 Eur/asm (PVM netaikomas)
Registruojant du ar daugiau dalyvių iš tos pačios įmonės kaina – 25 Eur/asm (PVM netaikomas)
Registruojantis iki gegužės 24 d. – 25 Eur/asm (PVM netaikomas)
*** Registracijos vėliausiai galima atsisakyti likus 3 dienoms iki renginio, vėliau pinigai už seminarą negrąžinami.
Organizatoriai pasilieka teisę koreguoti mokymų programą.
Vebinaro temos: | ||||||||||
14:00 – 16:30 val. | Ką reikia žinoti, pradedant maisto tvarkymo veiklą? |