Maisto tvarkymo subjektai privalo įdiegti, įgyvendinti ir vykdyti nuolatinę procedūrą ar procedūras, paremtas rizikos veiksnių analizės ir svarbiųjų valdymo taškų (toliau – RVASVT) principais, todėl tvarkydami maistą privalo taikyti individualią RVASVT sistemą arba savanoriškai naudotis konkrečios maisto tvarkymo srities geros higienos praktikos taisyklėmis (RVASVT principų taikymo vadovais).

Nuo 2021 m. lapkričio 1 d. maisto tvarkymo subjektai turi vadovautis naujausiomis GHP taisyklių (įskaitant pirminės gamybos taisykles) redakcijomis.

Jau galite įsigyti:

  • “Geros higienos praktikos taisykles miltinės ir kreminės konditerijos gamybos įmonėms” 2021m.
  • “Geros higienos praktikos taisykles duonos ir pyrago kepimo įmonėms” 2021 m.

Daugiau informacijos telefonu +37068572544