Platiname specializuotus leidinius maisto tvarkymo įmonėms

  • “Geros higienos praktikos taisyklės didmeninės ir mažmeninės prekybos maisto produktais įmonėms” (2019 m. redakcija);
  • “Geros higienos praktikos taisyklės viešojo maitinimo įmonėms” (2018 m. redakcija);
  • “Miltinės ir kreminės konditerijos įmonių geros higienos praktikos taisyklės” (2004 m. leidimas);
  • “Duonos ir pyrago kepimo įmonių geros higienos praktikos taisyklės” (2004 m. leidimas);
  • “Pavyzdinių ikimokyklinių vaikų ugdymo įstaigų 15 dienų perspektyvinių valgiaraščių ir patiekalų receptų rinkinys” (2018 m. leidimas).

Norėdami įsigyti platinamus leidinius užpildykite rezervacijos anketą ir mes susisieksime su Jumis!

REZERVACIJOS ANKETA

 

< Atgal į naujienas