Specializuotas seminaras

„Žuvininkystės produktų gamybos ir teikimo rinkai reikalavimai ir pažeidimų praktika. Žuvies ir žuvies produktų ženklinimo aktualijos.“

2019 m. balandžio mėn. 25 d.10:00 val.
Viešbučio „Europa City“ konferencijų salė
Adresu: J.Jasinskio g. 14, Vilnius

Seminaro temos:

  • Nuo 2020 m. balandžio 1 d. įsigaliosiančios naujos nuostatos dėl pagrindinės sudedamosios dalies kilmės ženklinimo. Bendrieji reikalavimai žuvies sektoriaus produktų ženklinimui įgyvendinant 2011 m. spalio 25 d. Europos Parlamento ir Tarybos reglamentą (ES) Nr. 1169/2011 dėl informacijos apie maistą teikimo vartotojams ir Lietuvos higienos normą HN 119:2014 „Maisto produktų ženklinimas“.
  • Marketingo informacijos pateikimo galimybės ant žuvies produktų pakuočių ir reklamoje.
  • Specialieji žuvininkystės produktų ženklinimo ir atsekamumo reikalavimai. Dažniausiai pasitaikantys ženklinimo pažeidimai.
  • Žuvininkystės produktų gamybos ir tiekimo į rinką reikalavimai, jų įgyvendinimas ir kontrolė.

Seminaro trukmė: 6 akad. val.

Seminaro pradžia: 10:30 val.

Seminarą veda:

  • Janina KondrotienėValstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos Veterinarijos sanitarijos skyriaus veterinarijos gydytoja- valstybinė veterinarijos inspektorė;
  • Ona KeblienėVMVT Maisto skyriaus patarėja.

Registracija: tel. 8 37 333 045, mob. 8  699 41096 arba užpildant žemiau esančią registracijos formą

Seminaro kaina: 130,00 Eur + PVM (į kainą įskaičiuota kavos pertrauka, pietūs, dalomoji medžiaga, pažymėjimas).


 

; Atgal į mokymus / seminarus