Seminaras

„Sertifikavimasis pagal BRC, IFS, FSSC 22000 skirtumai, privalumai. Nuo RVASVT iki tarptautinio maisto saugos sertifikavimo“

2018 m. spalio mėn. 31  d. 09:00 val.
Kauno mokslo ir technologijų parko konferencijų salė
Adresu: K. Petrausko g. 26, Kaunas

Seminaro tikslas:

palyginti standartus, išskirti jų privalumus, skirtumus tarp reikalavimų. Pateikti praktinius pavyzdžius ir užduotis apie standartų reikalavimus, būdingiausius tarptautiniams standartams, skirtumų įgyvendinimą. Tobulinimo veiksmų pristatymas. Audito praktika, radiniai. Naujų žinių apie maisto saugą, kokybę pasidalijimas.


Seminaro temos:

  • Skirtumai BRC/IFS, FSSC22000 standartų;
  • Rizikos nustatymas, SVT, VT taškų valdymas. Praktinė užduotis;
  • RVASVT planų tobulinimas;
  • Maisto saugos ir kokybės naujų žinių pasidalijimas. Būtinųjų programų naujovių pristatymas;
  • Higienos reikalavimai aplinkai, pasikeitimai, naujovės;
  • Aplinkos rizikos valdymas, bioterorizmas. Praktinė užduotis;
  • Vidaus audito imitacija. Praktinė užduotis;
  • VVA – vadovybinės vertinamosios analizės imitacija. Praktinė užduotis;
  • Auditų patirtis, rekomendacijos. Nuo RVASVT iki tarptautinio sertifikavimo, kaip sėkmingai pereiti gerinimo procesus;
  • Tobulinimo projektų pavyzdžiai.

Seminaro trukmė: 8,5 akad. val.

Seminaro pradžia: 09:00 val.

Seminarą veda:

Edita NemiraUAB „GCERT BALTIC“ direktorė, 18 metų dirbanti vadybos sistemų konsultavimo ir mokymų darbą. Šiuo metu vadovauja įmonei ir yra vyr. auditorė maisto saugos, kokybės standartams.

Registracija: tel. 8 37 333 045, mob. 8  685 72 544 arba užpildant žemiau esančią registracijos formą

Seminaro kaina: 139,00 Eur + PVM (į kainą įskaičiuota kava/arbata, pietūs, dalomoji medžiaga, pažymėjimas).


 

< Atgal į mokymus / seminarus